Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.
×

Over ons

Over ons

In november 1997 maakte ik, Lieven, na een start van universitaire studies van mijn kinderdroom een feit. Samen met mijn vrouw, Ireen, regentes als opleiding startten we onze eigen zaak.

Het was een bewuste strategie om geen bestaande bakkerij over te nemen, maar om samen vanop nul te starten. Zo konden we onze eigen creativiteit uitbouwen... wat snel resulteerde in een groot succes.

Op het gebied van kwaliteit willen we geen toegevingen doen. Goed is nooit genoeg! Van brood tot patisserie wordt alles vervaardigd in ons atelier.

Na een dikke 2 jaar verplichtte ons het gebrek aan personeel een andere koers te nemen... enkel open in het weekend. Zo vonden we een evenwicht tussen de zaak en ons gezin.

Ons uitgangspunt was alles zelf blijven produceren.

Samen met mijn vrouw deden we de voorbereidingen van de producten in de weekdagen om alles tot de finesse te presenteren in het weekend aan de klanten.

Door de blijvende stijgende productie werden we genoodzaakt om ons team terug uit te breiden. Ook de winkel werd te klein voor ons uitbreidende assortiment. Deze werd vergroot en vernieuwd in 2007.

Daar we blijven groeien vraagt 2018 naar vernieuwing. Onze webshop heet u vanaf heden welkom.

Wij zetten met de grootste zorg uw bestelling klaar, zodat u zorgeloos in het weekend uw bestelling op het afhaalpunt kan komen afhalen, zonder aanschuiven.

 

Wie is lieven

Lieven Crabbe

Geboren :01/01/1975 te Asse

Opleiding : Wet. A. (Aalst) : 1 jaar unief (ec.wet.) / 2 jaar Brood-Banket "Ter Groene Poorte"

Gezin :gehuwd met Ireen Moernaut (Meldert)
2 kinderen (Brecht en Mirte)

Na een opleiding in "Ter Groene Poorte" in Brugge volgde een korte, maar intensieve werkervaring in binnen-en buitenland.

Samen met mijn echtgenote, die afstudeerde als regentes, startten we vanaf nov. 1997 een eigen zaak.
Het was een bewuste strategie om geen bestaande zaak over te nemen, maar om samen vanop nul te starten. Zo konden we onze eigen creativiteit uitbouwen... wat snel resulteerde in een groot succes.

Op het gebied van kwalitieit willen we geen toegevingen doen. Goed is nooit goed genoeg !

Het gebrek aan bekwaam personeel verplichtte ons al na een kleine 2 jaar een andere koers te nemen... enkel open in het weekend. Zo vonden we ook een evenwicht tussen de zaak en het gezin.

Door de blijvende stijgende productie werden we genoodzaakt de winkel uit te breiden en werken we ondertussen met een team van ongeveer 6 mensen.